'Aslanlar gibi savaşacağız'

'Aslanlar gibi savaşacağız'

SPOR Haberleri

Asların yokluğunda sahaya bambaşka bir on bir çıkaracak olan teknik direktör Terim "Bu maç, forma bekleyenler için de fırsat" diyerek oyuncularını motive etti

G.Saray'da Kayserispor maçı öncesi yaşanan sakatlıklar ve beş oyuncuda tespit edilen koronavirüs vakası yüzünden teknik direktör Fatih Terim kadro kurmakta zorlanırken oyuncularına galibiyet serisini sürdürmeleri gerektiğini söyledi. "Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz" diyen Terim "Bu maç kendisini göstermek için de büyük bir fırsat olacak” dedi.

Altyapıdan destek
Terim, kulübeyi ise altyapıdan oluşturacak. Okan Koçuk'un yokluğunda kaleyi devralacak Fatih Öztürk'ün yedeğinin 18 yaşındaki Emircan Seçgin olması bekleniyor. Babel ve Falcao'nun olmayacağı karşılaşmada yine altyapıdan Ali Yavuz Kol süre almak için bekleyecek. Ayrıca Oğulcan Çağlayan, Sekidika ve Emin de maçta kulübede olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...