Aslan'ın karnı tok: Alışta ve satışta acele yok

- Güncelleme:
Aslan'ın karnı tok: Alışta ve satışta acele yok

SPOR Haberleri

Boey, Nelsson, Torreira, Zaniolo’ya teklifler gelse de yönetim istediği rakamları görmek istiyor. Rashica, Paredes ve kaleci konusunda ise bekleyiş var. Ağırlık ise Mauro İcardi’de.

Mevcut kadrosunu büyük oranda korumaya çalışan Galatasaray’da bir anda 3-4 isim de gidebilir, hepsi de kalabilir. Geçen sezonun çıkış yapan isimleri Boey, Nelsson, Torreira ve devre arası gelip kısa sürede yüksek verim alınan Zaniolo transferin gözdeleri. Bu dört oyuncunun da Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden talipleri var. Hatta bazıları için resmî girişimler başlamış durumda ancak yönetim, tekliflerin belirlediği rakamlara gelmesini istiyor ve bu konuda ‘tok satıcı’ rolünü benimsiyor.

CİDDİ MESAFE ALINDI

Bu oyuncuların ayrılığı durumunda kadro mühendisliğinin yeniden yapılması gerekiyor. Şu anda öncelik verilen tek isim Mauro İcardi’nin durumu. PSG ile pazarlıklar devam ediyor. Arjantinli forvet konusunda ciddi bir problem görünmüyor ki transfer için sponsor da büyük oranda ayarlanmış durumda (Erden Timur). Geçen sezonun kiralık ismi Milot Rashica konusunda da kulübü Norwich City’den indirim bekleniyor. PSG’nin orta sahası Paredes için de önemli bir mesafe alındı.

AYRILIĞA GÖRE HAREKET

Sözleşmeleri biten beş oyuncu ile yollarını ayıran Cimbom, yedek kaleci konusunda ise son ana kadar bekleyecek. Boey, Nelsson ve Torreira’nın olası ayrılığı durumunda bu oyuncuların yerine oyuncu bakılacak. Ayrıca bazı Avrupa kulüplerinin yakın takibinde olan Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerin ise yabancı kuralı düşünülerek satışına bu sezon için onay verilmiyor. Şampiyonlar Ligi’nin vitrin olacağı düşünülüyor. Tabii çok cazip bir teklif gelmezse.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...