Aslan solu kapattı

Aslan solu kapattı

SPOR Haberleri

İngiltere kaynaklı habere göre Leeds United ile sözleşmesi sona erecek olan Makedon sol bek, sarı kırmızılıları tercih etti.

Ada’dan Galatasaray ile ilgili bir transfer haberi var. Önceki gün Daily Mail, Cimbom’un Crystal Palace'tan sezon sonu ayrılacak Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt için üç yıllık sözleşme teklif ettiğini yazarken bu defa biten bir iddia geldi. Football Insider, sarı kırmızılıların, Leeds United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Makedon sol bek Ezgjan Alioski ile ön sözleşme imzaladığını yazdı.

Saracchi dönüyor
Bedelsiz olarak G.Saray’a transfer olacak Alioski, bu sezon Leeds'te 27 lig maçına çıktı ve 2 de gol kaydetti. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon avro. Bilindiği gibi Aslan sol bek için geçici çözüm olarak Saracchi’yi 1,5 sezonluğuna Leipzig’den kiralamış ancak oyuncudan beklenen performansı alamamıştı. Uruguaylı oyuncu sık sık sakatlık problemi yaşamıştı.

Onyekuru hazırlanıyor
Sarı kırmızılıların devre arasında kadrosuna kattığı Onyekuru hızlı bir giriş yapmış ancak sonrasında suskun kalmıştı. On biri de unutan Nijeryalı oyuncunun millî ara sonrasında tekrar kadroya girmesi bekleniyor.

Başın sağ olsun Yalımcan
Gazetemizin Galatasaray muhabiri Yalımcan Sarpyel’in annesi Çiğdem Sarpyel vefat etti. Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden Çiğdem Anne, 70 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cenaze, bugün Avcılar Mezarlığı’nda defnedilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet, arkadaşımıza da sabırlar diliyoruz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...