Aslan mum gibi eriyor 7'de 2

Aslan mum gibi eriyor 7'de 2

SPOR Haberleri

İki Süper Kupa kazanan Cimbom adeta kendi kendini imha etti. Galatasaray daha 11 haftada zirvenin 9 puan gerisinde kaldı

Spor Toto Süper Lig'e Fatih Terim'le başlayan ancak daha sonra Mancini ile yola devam eden Sarı-Kırmızılılar ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 yenilgi, 4 beraberlik alırken beklenen performansın altında kaldı. Ancak Karabükspor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarını kazanarak yeniden yükselişe geçen Cimbom Fenerbahçe karşısına 6 puanlık farkı 3'e indirmek için çıktı. Yeniden şampiyonluk yarışının içine girmek isteyen Galatasaray Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetle yeni bir krizin içine girdi. Ligde 11. haftanın sonunda lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisine düşen Sarı-Kırmızılı takım böylece şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Bu sezon Beşiktaş'la oynadığı derbiyi hükmen kazanan Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilerek 2. derbisinde ilk yenilgiyi aldı. Böylece ezeli rakibini Kadıköy'de yine yenemedi. Fenerbahçe'nin tam 9 puan gerisine düşen Galatasaray'da maç sonrasında çok büyük bir üzüntü yaşandı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...