Aslan kupada sahne alıyor

/ Kaynak: İHA
Aslan kupada sahne alıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. maçında bugün Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 17.00'da başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak. Türkiye Kupası G Grubu'nda ikinci maçlar sonunda Galatasaray liderliğini sürdürüyor. Galatasaray, grubundaki ilk maçında Eskişehirspor'u 4-2 mağlup ederken, ikinci maçında Balçova Yaşamspor'u 9-1'le geçti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise ilk maçında Balçova Yaşamspor ile 2-2 berabere kaldı. Diyarbakır ekibi ikinci maçında ise Eskişehirspor'a 3-0 mağlup oldu.


KUPADA İLK VE SON ŞAMPİYON GALATASARAY
Galatasaray, Türkiye Kupası'nın oynandığı ilk sezon olan 1962-63'te kupayı müzesine götürme başarısını gösterdi. Tarihindeki ilk kupa maçında Zonguldak Kömürspor'u 5-0 yenen Galatasaray, aynı sezonun finalinde Fenerbahçe'yi iki maçta da 2-1 mağlup ederek kupa sevincini yaşadı.


TÜRKİYE KUPASI 2013-2014
Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nın 4. turunda Gaziantep BŞB, 5. turunda Balıkesirspor'u eleyen Galatasaray, grup maçlarında ise Antalyaspor, Tokatspor ve Elazığspor ile mücadele etti. Grubunu 11 puanla 2. sırada tamamlayan Cimbom, yarı finalde Bursaspor'u elemiş, Konya'daki finalde ise Eskişehirspor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek kupaya uzanmıştı.


DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Güneydoğu temsilcisi 16 maç sonunda 13. sırada yer alıyor. Ligde 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 18 puanı bulunuyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...