Aslan Kopenhag yolcusu

Aslan Kopenhag yolcusu

SPOR Haberleri

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında yarın deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman öncesinde İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptığı bildirildi. Isınma ve açma germe hareketleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması yapıldığı kaydedildi. Ayak parmağında kırık bulunan ve özel bir athel yapılan Muslera'nın salonda çalıştığı aktarıldı. Sakatlıkları süren kaleci Ufuk Ceylan ile sağ üst arka adalesinde zorlanma bulunan Wesley Sneijder'in tedavisine devam edilirken, Gökhan Zan'ın bireysel çalışma yaptığı vurgulandı. nbsp;


Sağlık ekibinin yoğun mesaisi
nbsp;bulunan Hakan Balta ile Aurelien Chedjou'nun ise tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştığı belirtildi. Kopenhag maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, bugün Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gidecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...