Aslan Kazımcan

Aslan Kazımcan

SPOR Haberleri

Altay, ilk olarak Eyüpspor’la anlaşmıştı. Genç oyuncu “Alt ligde oynamam” diye diretince eflatun sarılılar devre dışı kaldı. G.Saray ‘hülle’ iddialarını çürüterek oyuncuyu tapusuyla aldı.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde ikinci transferini genç bir isimle gerçekleştirdi. Altay’ın 19’luk sol beki Kazımcan Karataş, transfer gündeminin gözde ismiydi. Peşinde Beşiktaş dâhil birçok Süper Lig ekibi dolaşıyordu. Altay, Kazımcan için Süper Lig’in kapısından dönen Eyüpspor ile anlaştı. Ancak genç yıldız “Ben alt ligde oynamam” deyince “5 yıllığına alalım, iki yıllığına Galatasaray’a kiralayalım” fikri ortaya atıldı. Bu durum, futbol kamuoyunda ‘hülle’ söylentilerine yol açtı.

SÖZLEŞMEYE MADDE

Eyüpspor’un Asbaşkanı Fatih Kulaksız “Bu bir hülle değil, yatırım projesi” açıklamasını yaptı. Yetenekli oyuncu, sözleşmesine ilerleyen dönemde Eyüpspor’a geri dönmesini engelleyecek bir madde koydurmak isteyince eflatun sarılılar aradan çekildi ve Kazımcan, Galatasaray’a transfer oldu. Altay Kulübü, genç millî yıldızını “Yolun açık olsun bizim çocuk” mesajıyla uğurlarken Kazımcan Karataş “Yeni bir hikâye yazmak için şimdi ayrılık vakti” diyerek siyah beyazlı camiaya veda etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...