Aslan, Karabük galibiyetiyle yeniden doğacak

Aslan, Karabük galibiyetiyle yeniden doğacak

SPOR Haberleri

Üst üste alınan beraberliklerin ardından Akhisar yenilgisiyle bocalayan Galatasaray, Karabükspor maçını kazanıp zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Sarı-Kırmızılılar için yeni sezon büyük bir hayal kırıklığı oldu. Lige Gaziantepspor galibiyetiyle başlanmasına rağmen peş peşe 3 beraberlikle zirvenin gerisinde kalındı. Real Madrid karşısında 6-1'lik hezimet yaşandı. Toparlanma fırsatı olarak görülen derbide, Beşiktaş karşısında 2-1 öndeyken rakip takım taraftarlarının sahaya girmesiyle karşılaşma tatil edildi. TFF hâlâ bu maçla ilgili kararını vermedi. Tüm bunlar yetmezmiş gibi sürpriz bir şekilde Fatih Terim'in görevine son verilip yerine Roberto Mancini getirildi. Kısa süre içerisinde peş peşe sarsıcı gelişmeler yaşayan camia için Juventus deplasmanında alınan 1 puan umut olsa da Akhisar yenilgisiyle moraller bir kez daha bozuldu. Ligde zirvenin çok gerisinde kalan Galatasaray için milli ara, yeniden toparlanmak adına bir fırsat olarak görülüyordu. Mancini, takımı ve ligdeki rakipleri daha yakından tanıma şansı yakaladı. Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Arena'da oynayacağı Karabükspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Hem futbolcular hem de teknik heyet bu yolda taraftarın da desteğini bekliyor. nbsp;
Karabük deplasmanda kayıp
Sezona iyi bir başlangıç yapan Karabükspor, son haftalarda düşüşe geçti. Tolunay Kafkas da Mancini gibi bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyor. Son deplasman galibiyetini 20 Ocak'ta Trabzonspor karşısında alan ve 10 maçtır dış sahada 3 puana hasret olan Karabükspor, bu şanssızlığını da sonlandırmak istiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...