Aslan ikinci raunda çıkıyor

Aslan ikinci raunda çıkıyor

SPOR Haberleri

Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Barcelona'ya 88-61 mağlup olan G.Saray Liv Hospital bu gece serinin 2. karşılaşmasına çıkacak

Sarı-kırmızılılar saat 22.00'de başlayacak maçı kazandığı taktirde seride durumu 1-1'e getirecek. Karşılaşma NTV Spor Smart HD'den canlı olarak ekranlara gelecek. Öte yandan G.Saray'ın en büyük kozu olan Porto Rikolu oyun kurucu Carlos Arroyo'nun bugün oynanacak maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Serinin ilk maçında ayak bileği burkulan yıldız oyuncu karşılaşmayı tamamlayamamıştı. G.Saray Liv Hospital'ın Başantrenörü Ergin Ataman, Arroyo'nun Salı günü İstanbul'da oynanacak 3. maça yetiştirilmesinin de zor olduğunu açıkladı. Seride toplam 3 galibiyete ulaşacak takım Dörtlü Final'e yükselecek.

ARROYO YOK
Barcelona ile oynanan serinin ilk maçında sakatlanan Arroyo'nun, sol ayak bileği tendonunda gerilme ve yırtık tespit edildiği açıklandı. Porto Rikolu yıldız, bugünkü maçta forma giyemeyecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...