Aslan 'Gümrük'te takıldı, 2 kritik puan bıraktı

- Güncelleme:
Aslan 'Gümrük'te takıldı, 2 kritik puan bıraktı

Spor Haberleri

Sarı kırmızılı takım Kerem’in vuruşuyla öne geçse de (12 dakika içinde) Diagne ve Borini’nin iki golüyle bir anda 3-1 geri düştü. Oliveira penaltısıyla farkı bire indirdi. İcardi ikinci penaltıyı ‘Panenka’ gibi kullanmaya kalkınca kaçırdı. Boey kâbusu hafifletti

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Kalan bütün maçlarını kazanarak şampiyon olmak isteyen Galatasaray, evinde beklemediği bir sonuç alarak Karagümrük’e takıldı: 3-3. İki takım için de stres seviyesi yüksek bir 90 dakika oldu. Maça sarı kırmızılılar erken bulduğu golle önde başladı. Diagne’nin golü sonrası panik havasına giren Aslan bir anda kendini 3-1 geride buldu. İcardi’nin penaltı kaçırdığı gecede Cimbom bir çok pozisyonu değerlendiremeyip bir puana razı oldu. 

PANİK HAVASI

3’te Boey çizgiden ceza sahasına girip yerden ortaladı, arka direkte Kerem dokundu: 1-0. 12’de Zaniolo karşı karşıya kaldı, Batuhan ayaklarıyla son anda gole izin vermedi. 18’de oyun kurarken kaptırılan topla içeri giren Diagne yerden köşeyi gördü: 1-1.26’da Muslera’nın hatalı pasıyla oluşan tehlikede Borini, Nelsson’un önünde topu ağlara yolladı: 2-1. Sadece dört dakika sonra Lobjanidze ortaladı, Boey’in ters vuruşunda direkten dönen topu yine Borini tamamladı: 3-1. 44’te Cimbom’da kazanılan penaltıda Oliveira farkı bire indirdi: 3-2.

İCARDİ PENALTI KAÇIRDI

64’te Rashica çalımlarla ceza sahasına girince rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. İcardi’nin “Panenka” stili kullandığı penaltıda top Batuhan’ın kucağına gitti. 71’de Rashica uzaklardan çok sert vurdu, Batuhan bir kez daha kalesini kapattı. 80’de Kerem içeri doldurdu, İcardi’yi geçen topu Boey ağlara yolladı: 3-3. 87’de İcardi’nin karşı karşıyasında Batuhan mutlak golü önledi. Son bölümde Torreira’nın şutu az farkla dışarı gitti ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

FENERBAHÇE KAZANIRSA FARK DÖRDE DÜŞER

Maçın ardından konuşan G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Maça üstün başladık, domine ettik. Maçı öyle de bitirdik. Rakibe üç kere şans verdik, üçü de gol oldu” derken, “Futbolda bunlar var, şanssızlık demeyeceğim. Rakibin herhangi bir organizasyonu olmadan 3 gol yedik. Dördüncü golü bulabilirdik, buna üzülüyoruz” sözlerini kullandı. 

BEŞİKTAŞ YÜKSELİŞTE

“Yan ortalarda etkili olamadık. Şutu düşünsek, maçı kazanabilirdik” vurgusuyla takımın eksikliğine dikkat çeken Okan Hoca, “Fenerbahçe kazanırsa 4 puanlık fark olacak. Doğru oyunu ortaya koyarsak, şampiyon biz olacağız” sözlerini kullanırken, “Beşiktaş yükselişte. Onların da hedefi var. İnşallah güzel bir maç olur. Derbilerin favorisi olmaz” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...