Aslan gibi! Galatasaray son beş sezonun en iyisi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Aslan gibi! Galatasaray son beş sezonun en iyisi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Ligde 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alan sarı kırmızılılar Avrupa’yla birlikte 13 maçta 10 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Kalesinde ligde sadece 3 gol gören Cimbom, maçların yüzde 78’ini kazandı.

Erteleme maçında İstanbulspor’u 1-0 deviren Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde kazanmaya devam ediyor. Bir önceki sezonu 13. sırada bitirip geçen sezonu ise şampiyon olarak tamamlayan sarı kırmızılılar transfer döneminde tam 14 futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Sezona Kayseri beraberliği ile başlayan Cimbom devamındaki 5 maçı ise kazanmasını bildi.

Aslan, şampiyon tamamladığı geçen sezona göre 3 puan fazla toplarken ilk 6 hafta bazında 16 puan aldığı 2017-2018 sezonundan sonra en iyi başlangıca imza attı.

NE DERSENİZ O OLUR

Lig özelinde ise savunma güven verdi. 6 maçta kalede 3 gol gören sarı kırmızılı takım rakip fileleri ise 12 defa havalandırdı. Okan Buruk özelinde ise rakamlar da çok yüksekti. Son 19 resmî maçında yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, Buruk’la çıktığı 54 maçta 42 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Aslan, Okan Buruk yönetiminde çıktığı resmî maçların yüzde 78’inden galibiyetle ayrıldı. Yönetim Buruk ile yeni mukavele konusunda da söz aldı. Okan Hoca’nın başkan Dursun Özbek’in teklifine karşı tavrı “Siz ne derseniz o olur” şeklindeydi.

LAUBALİLİK Mİ EĞLENCE Mİ?

Futbol kamuoyunda Mauro İcardi’nin penaltı atışı konuşuluyor. İstanbulspor mücadelesinde kazanılan penaltıyı Kerem Aktürkoğlu pas olarak kullanırken İcardi de topu auta yollamıştı. Futbolseverler arasında bu tercih tartışma konusu oldu.

Büyük çoğunluk “Rakibi küçümseme, laubalilik” diye yorumlarken bazıları da “Futbolun eğlence ve şov tarafı. Güzel yönden bakılmalı” görüşündeydi. Ki rakibin İstanbulspor dışında bir takım olsa bu atışın öyle kullanılmayacağı düşüncesi de vardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...