Aslan evine taşıdı

Düzenleyen:
Aslan evine taşıdı

SPOR Haberleri

Play-off çeyrek finalinde İpekçi'deki ilk maçı kaybeden G.Saray, İzmir'de kazanarak seriyi sahasında oynanacak maça uzattı

Galatasaray Odeabank deplasmanda Pınar Karşıyaka’yı 65-62 mağlup etti. Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek finalinde evinde ilk maçı kaybeden Aslan, dün deplasmanda kazanarak seriyi eşitledi: 1-1. Yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibini belirleyecek karşılaşma yarın Galatasaray'ın evinde oynanacak. Maça hızlı giren sarı-kırmızılılar ilk çeyreği 15-7, ijkinci periyodu da 32-24 önde bitirdi. Cimbom’un ilk bölümde farkı 10 sayıya kadar çıkardığı üçüncü periyotta Kerem’den pota altında müthiş bir destek alan Karşıyaka farkı eritip bitime 1 dakika 30 saniye kala Gabriel’in üçlüğüyle uzun süre sonra 46-45 öne geçti. Final bölümü 50-50 eşitlikle başladı. Son 10 dakikada  taraftarının büyük desteğiyle farkı 6 sayıya kadar çıkaran Karşıyaka’ya, McCollum ve Lasme ile cevap veren Aslan 65-62 'lik skorla İzmir'den zaferle ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...