Aslan diz çöktü

Düzenleyen:
Aslan diz çöktü

SPOR Haberleri

Antep ekibi Emre Nefiz ve Larsson'un golleriyle zorlanmadan sonuca gitti... Mağlubiyetin yanı sıra kötü futbol Mustafa Denizli'nin sonunu hazırladı...

Şampiyonluk yarışının ardından Avrupa'da da havlu atan G.Saray, üçüncü girdiği haftayı beşinci kapattı. Cimbom, Gaziantep deplasmanında tam anlamıyla çöktü. Mücadeleye ev sahibi takım daha etkili başladı. Orta sahada üstünlüğü ele alan kırmızı-siyahlılar 5. dakikada Emre Nefiz'le öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Larsson, doğru koşu gösteren Abdülkadir Kayalı ile oynadı. Ceza sahası içinde çizgiye doğru ilerleyen Abdülkadir, geriden gelen Emre'ye harika bir pas çıkardı. Hiç bekletmeden kaleyi gören genç futbolcu da topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 
SET OYUNU KURAMADI
Golden sonra Galatasaray toparlansa da istenilen "set oyununu" bir türlü kuramadı. Gaziantepli oyuncuların tempolarını koruması ve her noktada baskı uygulaması sarı-kırmızılıların oyunu efektif yönlendirememesine sebep oldu. Rakip ceza sahasında pozisyon üretmekte zorlanan Cimbom "sert şutlarla" gol aradı. 8. dakikada Bilal uzaklardan şansını denerken, kaleci Karcemarskas'a takıldı. 21'de bu kez Yasin, Gaziantep kalesinde tehlike oluşturan isim oldu. Linnes'in pasında topu önce yumuşatan Yasin, kaleyi karşıdan gören noktadan şutunu çekti; ama Litvanyalı kaleci gole yine izin vermedi. 
BİLAL'DEN MÜTHİŞ ŞUT
Sarı-kırmızılılar baskı kurmaya çalışırken, orta alandan ileriye çok çabuk geçiş yapan ev sahibi takım karşısında savunmada bölüm bölüm de açıklar verdi. Galatasaray'da sorumluluk almak isteyen Selçuk 29'da volesinden sonuç alamadı. Cimbom'da dün ön plana çıkan nadir isimlerden Bilal 36'da bu kez 18 üstünden kaleyi yoklarken, muhteşem şutuna yine Karcemarskas engel oldu.
BİTSE DE GİTSEK
Sarı-kırmızılı takım ikinci devreye de ilk yarıda olduğu gibi tutuk başladı. Mutlu Topçu'nun öğrencileri de bu bölümde Galatasaraylı oyuncuların üzerlerine gelip hata yapmasını bekledi. Gaziantep, yaptığı doğru hamlelerin karşılığını da 54'te aldı. Orkan, attığı uzun pasla topu Larsson ile buluşturdu. Ceza sahasına giren İsveçli golcü, Fernando Muslera'yı geçerek boş kaleye topu gönderdi: 2-0. Farkın ikiye çıkmasıyla daha fazla basit hata yapmaya başlayan sarı-kırmızılı futbolcular, 35 dakika boyunca "Bitse de gitsek" modunda oyun sergiledi. Son bölümde girilen pozisyonlardan da sonuç çıkmadı. G.Saray, Roma'dan sonra G.Antep'te de yıkıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...