Aslan coştu bir kere: Ljubljana'yı dağıttı

- Güncelleme:
Aslan coştu bir kere: Ljubljana'yı dağıttı

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi 3. tur ilk maçında play-off kapısını ardına kadar araladı. Kerem Aktürkoğlu bir gol, bir asistle geceye damga vurdu. Mertens ve Halil diğer golcülerdi

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için üç ön eleme oynaması gereken ve Zalgiris eşleşmesinin ardından Slovenya şampiyonu Olimpija Ljubljana takımıyla eşleşen Galatasaray, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı, tur kapısını ardına kadar araladı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın unutulmaz oyuncularından Albert Riera’nın yönetiminde mutlu sona ulaşan Ljubljana karşısında goller Kerem, Mertens ve Halil’den geldi.

MUSLERA GEÇİT VERMEDİ

Oldukça tempolu başlayan karşılaşmada ilk ataklar ev sahibi takımdan gelirken, Muslera kaleyi bulan isabetli şutlarda gole izin vermedi. Maçta gol perdesiyse 9. dakikada açıldı. Barış Alper ile gelişen atakta ceza sahasında kendisini unutturan Kerem, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. Maçın hakemi Andreas Ekberg 20. dakikada gelen Ljubljana golünde Bristric’in Nelsson’a faulünü tespit edince ilk 45 dakika 1-0’lık skorla sona erdi.

Aslan coştu bir kere: Ljubljana'yı dağıttı

RÖVANŞ HAFTAYA

İkinci yarıya da iyi başlayan temsilcimizde Mertens 48’de kaleci Vidovsek’in kalesini terk edip kontrol edemediği topu bir anda önünde buldu ve bekletmeden çıkardığı şutla farkı ikiye yükseltti. 90+1’de Litvanya deplasmanında olduğu gibi bir daha sahne alan Halil Dervişoğlu, Kerem’in kornerden ortasında kafasını çalıştırdı: 3-0. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 15 Ağustos Salı günü Rams Park’ta oynanacak. 

FENERBAHÇE MAÇI GİBİYDİ

Maçı değerlendiren G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Güzel bir atmosfer vardı, hava sıcaklığı iyiydi. Üç gol attık. İki golümüz sayılmadı. Bana geçen sezonki Fenerbahçe maçını hatırlattı. Ona benzer bir maç oldu. Rövanşta yine aynı ciddiyetle olacağız ama skor olarak elbette ciddi bir avantajımız var” derken, “Oyuncularım planlarımıza sadık kalarak ilk maç için çok iyi bir sonuç aldılar. Tur bize çok yakın” şeklinde konuştu.

BAKAMBU YIPRATTI

“Barış ve Bakambu savunma arkası koşularını iyi yaptı. Bakambu yüzde yüz hazır değildi ama rakip defansı sık sık zorladı” vurgusu yapan Buruk, “Kenarda Halil, Icardi, Yunus vardı. İcardi bildiğiniz gibi henüz yüzde yüz hazır değil. Her geçen gün güçleniyoruz. Bir sonraki maçta takımın çok daha değişik olacağını düşünüyoruz” sözlerini sarf etti. Hoca, transfer sorusuna da, “Yönetim en iyisini yapmaya çalışıyor” karşılığında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...