Aslan Baykuş'u parçaladı

- Güncelleme:
Aslan Baykuş'u parçaladı

Spor Haberleri

Sarı kırmızılılar, F.Bahçe’nin mağlup olduğu haftada fırsatı kaçırmadı. Goller Kerem (3), Icardi (pen.), Ndayishimiye (k.k.), Mertens ve Abdülkerim imzalıydı. Beşiktaş derbisinin kahramanı Icardi iki de asist yaptı, yine yıldızlaştı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Dünya Kupası için verilecek araya kayıpsız girmeyi kafasına koyan Galatasaray, Beşiktaş’tan sonra Başakşehir’i de yenmeyi başardı: 7-0. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada altın değerinde üç puan alarak sarı lacivertlilerin iki puan gerisinde ikinciliğe yerleşti. Karşılaşmaya ev sahibi alan kapatıp, kaptığı topları da Traore ile hızlı atağa dönüştürme planıyla başladı. Başakşehir’in katı oyunu ilk bölümde Aslan’ı durdurmuş gözükse de Kerem’in bulduğu gol sonrası dengeler değişti ve fark geldi.

İLK YARIDA FARK

14’te Icardi ısrarcı bir şekilde topu koruyup içeri oynadı. Oliveira araya bıraktı, Kerem de net bir vuruşla durumu 1-0 yaptı. 31’de Abdülkerim kafayı vurdu, top kalecinin bakışları arasında direkten dışarı gitti. 45’te önde baskı sonucu kazanılan topla Torreira ceza sahasına girince Ndayishimiye’nin müdahalesiyle yerde kaldı. Atilla Karaoğlan tereddütsüz penaltı noktasını gösteri. Vuruşu Icardi kullandı: 2-1. İlk yarının son dakikasında Rashica’nın sert ortasına ters bir vuruş yapan Ndayishimiye topu kendi ağlarına yolladı: 3-0. 

ASLAN DURMADI

İkinci yarı 48’de bu sefer de Rashica’nın sert şutunda direk gole izin vermedi. 59’da Kerem defansın arkasına koşu yapan Icardi’yi gördü. Arjantinli yıldız harika bir topuk pasıyla tekrar Kerem’i topla buluşturdu. O da düzgün bir vuruşla farkı dörde çıkardı: 4-0. 65’te Kerem soldan hızlı çıkıp içeri kesti, Rashica’nın indirdiği topu Mertens ağlarla buluşturdu: 5-0. 85’te Kerem, Icardi’nin pasını usta işi vuruşla asiste çevirdi: 6-0. Sadece iki dakika sonra Abdülkerim gecenin skorunu belirledi: 7-0.      

FENERBAHÇE'YE YAKLAŞTIK

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk maçın ardından büyük mutluluk yaşadıklarını söylerken, "Galatasaray pozisyona giriyor, bunları ne zaman atacak deniyordu. Allaha şükür bu maçta golleri bulduk" dedi ve, "Fenerbahçe'nin de kaybetmesiyle puan farkı da azaldı" sözlerini kullandı.  

ICARDI'YE ÖVGÜ

“Bu takıma hep güvendim, taraftarın da güvenmesini istedim" vurgusu yapan Hoca, "Kerem çok etkiliydi. Icardi'nin gol atması ve verdiği paslar... Maçın sonunda bile hücum pres yaptı. Takım savunmasına çok faydalıydı. Gol attıkça, rahatladıkça, çok iyi oyun ortaya çıktı" şeklinde konuştu.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...