Aslan 10'u çok arıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aslan 10'u çok arıyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mertens, Kerem ve Ziyech… Üç isim arasında gidip gelen Okan Buruk, Belçikalı oyuncu ile başladığı maçlarda rahat galibiyetler aldı. Diğer isimlerde ise genelde tek farklı sonuçlar oldu.

Sarı kırmızılıların kadro derinliği çok çok fazla. Ancak 10 numara konusunda zenginlik görünse de kullanıma ve alınan verime bakıldığında Dries Mertens’in yerini tutan pek yok. 36 yaşındaki oyuncunun futbol aklı ve takımı yönlendirmesi farklı sonuçları da beraberinde getirdi. Sarı kırmızılı takımın bu sezon iki farklı ve üzerinde kazandığı maç sayısı dört. Bunların üçüne (Trabzon 2-0, Gaziantep FK 3-0 ve Samsunspor 4-2) Mertens ile başlandı. Tek farklı kazanılan maçlarda ise Ziyech ile Kerem Aktürkoğlu var. Son olarak 10 numarada Kerem’in kullanılması soru işareti…

ELİ ÇOK GÜÇLÜ AMA...

Kanatlarda Zaha ve Ziyech’e yer açmak için böyle bir deneme yapan Okan Buruk’un millî ara sonrasında Kerem ısrarından vazgeçmesi ve yeni bir hücum planlamasına girmesi bekleniyor. Kerem’in kanatta daha skorer bir performans sergilediği görüşü ağırlıkta ancak Buruk’un elini kolunu bağlayan elde Zaha, Tete ve Ziyech gibi isimlerin bulunması. Ayrıca bunlara Kerem Demirbay da eklenebilir. Eldeki kalitesi yüksek yıldızlardan verim almak isteyen ve kimseyi küstürmemeye özen gösteren Okan Hoca, Mertens’i de ilerleyen yaşı sebebiyle hamle oyuncusu gibi görüyor.

10 GOLLÜ İCARDİ BİLE ELEŞTİRİLİYOR

Cimbom’da çıta o kadar yükselmiş ki, takım ligde 12 maçta 10 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Ancak şu ana kadar 12 maçta 10 gol atıp iki de asist yapan Mauro İcardi’nin son maçlardaki suskunluğu sebebiyle muhalif sesler yükselmeye başladı. Hafif sakatlığı olsa bile bir süre dinlendirilmesi gerektiği bile dillendirilir oldu.

MUSLERA-TOREİRA ŞOKU YAŞADI

Uruguay Millî Takımı’nın, Arjantin ve Bolivya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Kadroda Galatasaray’ın iki yıldızı Fernando Muslera ve Lucas Torreira yer almadı. 36 yaşındaki Luis Suarez 1 yıllık aranın ardından yeniden kadroya çağrıldı.

TUCHEL: GALATASARAY BİZİ ÇOK ZORLADI

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Fransız kanalına bir röportaj verdi ve Şampiyonlar Ligi’nde G.Saray ile oynadıkları iki maçı değerlendirdi: Onların karşısında çok zorlandık. Çünkü Galatasaray oyun tarzını değiştirmiş. Galatasaray bugün çok daha agresif bir takım. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde 2 dakika içinde her şey olabiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...