Arsene Wenger Chelsea'ye kızdı, 'Defans yapmaya gelmişler'

Arsene Wenger Chelsea'ye kızdı, 'Defans yapmaya gelmişler'

SPOR Haberleri

Londra derbisinde evinde ezeli rakibi Chelsea ile 0-0 berabere kalan Arsenal'da teknik direktör Arsene Wenger rakiplerinin oyun tarzını eleştirdi.

nbsp;"Buraya defans yapmaya geldiler" ifadelerini kullanan Wenger, Giroud'nun kaçırdığı pozisyonlar olmasa maçı kazanan taraf olacaklarını beyan etti. Fransız çalıştırıcı, "Buraya savunma yapmya ve kontradan gol bulmaya geldiler. Maçın başlarında biraz gergindik ama ikinci yarıda kontrolü ele aldık ve yakaladığımız fırsatlarla maçı kazanmalıydık" diye konuştu. Az pozisyonlu bir maç olduğunun altını çizen tecrübeli çalıştrıcı, "Bir maçı kazanamıyorsanız, kaybetmeyeceksiniz. Bugün bizi yaptığımız buydu" ifadelerini kullandı. Sonuç olarak aldıkları 1 puandan dolayı mutsuz olmadıklarını ifade eden her şeye rağmen evlerinde kazanmak istediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...