Arsenalli oyuncunun menajeri Galatasaray'ı doğruladı!

Arsenalli oyuncunun menajeri Galatasaray'ı doğruladı!

SPOR Haberleri

Uzun bir süreden beri Galatasaray ile adı anılan Arsenalli oyuncu Bacary Sagna'nın menajeri, sarı-kırmızılıların ilgisini doğruladı.

Ocak ayı transferini yoğun bir çalışmanın ardından kapatan Galatasaray'da gündem durmuyor. Uzun bir süreden beri Galatasaray ile adı anılan Arsenalli oyuncu Bacary Sagna'nın menajeri, sarı-kırmızılıların ilgisini doğruladı. nbsp;İngiliz Daily Star Gazetesi ise sarı-kırmızılı takımın, Fransız oyuncuya bir teklif yaptığını ve oyuncunun Galatasaray'a yakın olduğunu ileri sürdü. nbsp;Galatasaray'ın aylardır takibinde olduğu iddia edilen Sagna için oyuncunun menajeri Laurent Gutsmuth, 30 yaşındaki sağ bekle bir tek kulübün ilgilenmediği ifade etti. nbsp;Gutsmuth, "Bacary'nin sözleşmesi devam ediyor ama Galatasaray ve Paris Saint Germain kulüpleri de onunla ilgileniyor" diyerek iki kulübün ilgisini birinci ağızdan açıkladı. nbsp;Haberde Galatasaray'ın Sagna'ya 4 yıl için 20 milyon Euro tutarında paket bir teklif yaptığı belirtildi. Oyuncunun Arsenal'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...