Arsenalli Mesut Özil, özür diledi

Arsenalli Mesut Özil, özür diledi

SPOR Haberleri

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Manchester City karşılaşmasının ardından taraftarlarının yanına gitmemesi nedeniyle özür mesajı yayınladı.

Arsenal'in Manchester City'e deplasmanda 6-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından takımının tribünlerine selam vermediği için eleştirilen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil taraftarlarından özür diledi. Karşılaşmanın ardından Arsenalli futbolcuların takım halinde tribünleri selamlama seramonisine katılmayan ve kaptan Mertesacker'in sert uyarısına maruz kalan Özil, kişisel facebook adresi üzerinden özür mesajı gönderdi. Özil açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Maç sonunda taraftarlara bizi izlemeye geldikleri için teşekkürlerimi sunamadığım için özür dilerim. Bizi izlemek için uzak yollardan para vererek taraftarlarımızın maça geldiğini biliyorum. Maçın sonucundan büyük üzüntü duydum ancak yine de taraftarımızın yanına gidip onlara teşekkür etmem gerekiyordu ve Arsenal'in geleneği kazanmaktır, kaybetmek ya da berabere kalmak değil." ifadelerini kullandı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...