Arsenal'e 'yeni Mesut Özil'ler geliyor

Arsenal'e 'yeni Mesut Özil'ler geliyor

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Arsenal, toplam 22.2 milyon sterlin kar açıkladı... Wenger'den yeni transferler mi geliyor?

Premier Lig'de şampiyonluk savaşı veren Arsenal, sürekli yeteri kadar parası olmasına karşın, kadrosuna büyük yıldızlar katmamakla eleştiriliyor. Transfer döneminin son gününde Mesut Özil'in kadroya katılmasıyla, Arsenal taraftarı uzun bir aradan sonra ilk kez transfer heyecanı yaşamıştı. Ancak menajer Wenger, birçok sakatlığa karşın ara transfer döneminde çarpıcı bir hamle yapmaktan kaçınmıştı.

Arsenal yönetiminin kulübün finansal durumuna ilişkin açıkladığı son rakamlar, Wenger'in neden ara dönemde transfer yapmadığının bir kez daha sorgulanmasına neden olacak. Zira yönetim kurulu başkanı Sir Chips Keswick, kulübün kasasındaki nakit rezervinin 120 milyon sterline ulaştığını açıkladı.

Keswick'e göre, Arsenal geçen yılı 22.2 milyon sterlin karla kapattı. Londra ekibinin yeni forma sponsorluk anlaşması sayesinde, gelecek yıl gelirlerin daha da artması bekleniyor. Bakalım; menajer Wenger bu parayla gelecek sezon Mesut Özil benzeri yeni transferler yapacak mı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...