Arsenal'e bir darbe de Stoke City'den

Arsenal'e bir darbe de Stoke City'den

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de Chelsea'nin yenildiği haftada puan kaybetme modasına Arsenal de uydu.

Liverpool ve Tottenham'ın da puan kayıpları yaşadığı haftada Arsenal, ligin ne yapacağı belli olmayan takımı Stoke City'ye 3-2 yenilmekten kurtulamadı.


Peter Crouch, henüz 19'uncu saniyede Stoke'u 1-0 öne geçirdi. Gol sevinçleriyle sık sık gündeme gelen dev golcü, kaydettiği golün ardından Cristiano Ronaldo'yu anımsatırken, 35'te Bojan Krkic skoru 2-0 yaptı. İlk yarının son dakikasında ise Jonathan Walters kaydettiği golle ev sahibi ekibin soyunma odasına 3-0 önde gitmesini sağladı. nbsp;
nbsp; nbsp;
İkinci yarıda ise Arsenal fırtınası vardı. 68'de Santi Cazorla kaydettiği golle konuk ekibi umutlandırdı. 70'de Aaron Ramsey'in golüyle Arsenal'in ümitleri iyice artttı. Ancak Calum Chambers'ın 78'de ikinci sarı karttan oyun dışı k alması konuk ekibin planlarını bozdu. Buna karşın beraberlik için bastıran Arsenal, aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 3-2 Stoke City'nin 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.


Bu sonucun ardından ligde bu sezon aradığını bulamayan Arsenal 15. haftada 23 puanda kaldı. Stoke City ise puanını 18'de çıkardı ve haftayı en karlı kapatan ekiplerden biri oldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...