Arsenal sakata geldi

Arsenal sakata geldi

SPOR Haberleri

İngiliz devi Arsenal, Aston Villa ile oynayacağı ilk lig maçı öncesi sekiz futbolcusunun yaşadığı sakatlık ile boğuşuyor.

İngiliz devi Arsenal 13 Ağustos'ta Aston Villa ile oynayacağı ilk lig maçı öncesi sakatlıklarla boğuşuyor. Takımdaki sakat futbolcu sayısı Theo Walcott ile birlikte sekize yükseldi. Arsenal'de şu an sakatlar: Abou Diaby, Frimpong, Thomas Vermaelen, Nacho Monreal, Ryo Miyaichi, Theo Walcott, Aaron Ramsey ve Yaya Sanogo 21 Ağustos'ta Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu'nda karşılaşacak İngiliz ekibinde menajer Arsene Wenger doktorlardan gelecek haberi bekliyor. Özellikle Arsenal'in bu yaz en büyük sürprizi olarak görülen ve en iyi transferimiz olarak lanse edilen Yaya Sanago'nun durumu endişelendiriyor. Savunmada Thomas Vermaelen ve Nacho Monreal'in sakatlıklarından sonra Wenger'in kullanabileceği altı futbolcu var; Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Carl Jenkinson ve Kieran Gibbs. Orta sahada ise Frimpong, Ramsey, Diaby ve Miyaichi'nin nin sakatlıkları sonrası Fransız menajeri ilk 11 için Tomas Rosicky, Mikel Arteta, Jack Wilshere ve Santi Cazorla'ya kalmış durumda. Forvet bölgesinde Arsenal'de Theo Walcott ve Yaya Sanogo'nun yokluğunda kadrosunda yer alan isimler; Lukas Podolski, Oliver Giroud, Chamberlain, Ju-Young Park ve Nicklas Bendtner.
21 Ağustos'taki rövanş öncesi sakat futbolcuların son durumları maçtan bir hafta önce yapılacak 2. kontrollerle netlik kazanacak.
SON MAÇTAKİ 11'LERİ
Son olarak nbsp;M.City ile bir hazırlık maçı oynayan ve 3-1 kazanan Arsenal o maça şu 11 ile çıkmıştı; Wojciech Szczesny, Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Theo Walcott, Alex Chamberlain, Aaron Ramsey ve Lukas Podolski
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...