Arsenal onu istiyor

Düzenleyen:
Arsenal onu istiyor

SPOR Haberleri

The Sun Gazetesi ‘Arsenal Abdülkadir’e imza attırmak istiyor’ haberini manşet yaptı

Trabzonspor eski teknik direktörü ve altyapı hocası Sadi Tekelioğlu’nun ‘Arsenal Abdülkadir’e imza attırmak istiyor’ sözlerini İngiltere’nin dev basın organı manşetlere taşıdı. The Sun Gazetesi Tekelioğlu’nun, ‘’Atletico Madrid’in Abdülkadir ile ilgilendiğini duydum. Ancak Ömür ile anlaşma konusunda Arsenal ile yarış halindeler. Arsene Wenger, genç oyuncuları keşfetme konusunda iyi işler çıkarıyor. Arsenal Abdülkadir’e imza attırmak istiyor. Anlaşma olursa Abdülkadir Ömür Avrupa’da takımı büyük başarılara taşıyacaktır’’ ifadelerine yer verdi. 
Taraftar heyecanlandı
The Sun Gazetesi’nin bu haberi kulüp taraftarlarını oldukça heyecanlandırdı. Arsenal taraftarları Abdülkadir Ömür için hazırlanmış olan görüntüleri sosyal medyada hızla izlemeye başladı. Görüntüleri izleyen taraftarlar ayrıca yoğun paylaşımda da bulundu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da geçtiğimiz günlerde, “Abdülkadir için Avrupa’dan yoğun randevular istiyorlar ama yolun henüz başındalar” açıklamasıyla dikkat çekmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...