Arsenal Mesut Özil ile anlaştı

Arsenal Mesut Özil ile anlaştı

SPOR Haberleri

Transfer yapmadığı gerekçesiyle taraftarları tarafından büyük tepki gören Arsene Wenger, Mesut Özil'i renklerine katarak gönül aldı.

nbsp;İngiltere'de transfer gündemine sayılı saatler kala Arsenal transfer bombasını patlattı ve Real Madrid'in yıldızı Mesut Özil'ile anlaşmaya vardı. Tek transferini Fransa'nın Touluse takımından Moussa Sissokko'yu bedelsiz olarak kadrosuna katarak yapan Arsenal, transfer döneminin son anlarında bombayı patlattı. Londra ekibi 45 milyon euro karşılığında Real Madrid'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil'i renklerine bağladı. Isco ve Bale transferlerinin ardından Madrid ekibinde yedek kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Mesut'a transfer izni çıkmasıyla Arsenal, PSG ve Manchester United yıldız oyuncu için girişimlere başlamıştı. Bu sezon transfer yapmadığı için taraftarları tarafından eleştirilen Arsene Wenger, son dakika hamlesiyle Mesut Özil'e 45 milyon euro yatırarak transfer beklentilerini karşılamış oldu. Özil'in yarın ingiltere'ye giderek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. (Sabah)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...