Arsenal Manchester City'i elinden kaçırdı

Arsenal Manchester City'i elinden kaçırdı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de Manchester City'i konuk eden Arsenal, geriden gelip öne geçtiği maçta 1 puana sevindi.

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal ile Manchester City karşı karşıya geldi. Emirates'te oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle noktalandı. Konuk ekip Manchester City, 28. dakikada Sergio Kun Agüero'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla geçildikten sonra, Arsenal 63. dakikada Jack Wilshere'in golüyle beraberliği yakaladı. Arsenal, Şilili yıldızı Alexis Sanchez'in müthiş şutuyla 74. dakikada öne geçti. City'de Demichelis, 83. dakikada yaptığı enfes kafa vuruşuyla beraberliği sağladı. Maçta Manchester City'nin %53'e 47 üstünlüğü bulunurken, daha çok şut atan taraf Arsenal oldu. Ev sahibinin 15 şutunun 6'sı kaleyi bulurken, City'nin 2 topu direkten döndü
Bu sonuçla birlikte Arsenal puanını 6'ya yükseltirken, Manchester City 7 puana kaldı. Arsenal gelecek hafta Aston Villa'ya konuk olacak. Manchester City ise iç sahada Mourinholu Chelsea ile karşılaşacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...