Arsenal maçı öncesi Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

Arsenal maçı öncesi Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Arsenal'e konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ilk 11'ini belirledi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, play off turu rövanş maçında Arsenal'e konuk oluyor. İlk maçta rakibine 3-0 mağlup olarak tur şansını oldukça azaltan sarı lacivertliler, Londra'da nbsp;sürpriz nbsp;peşinde. Fenerbahçe, tur atlarsa, Arsenal'i eleme turunda eleyen ilk takım olacak. İlk maçtaki kötü sonucun ardından İngiltere'ye tur şansını oldukça azaltarak giden temsilcimiz, güçlü rakibin, farklı yenerek 2008'den sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe'ye tur için 4 farklı skor gerekiyor. Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik isimler göze çarpıyor. Emre ve Mehmet Topal sakatlıkları nedeniyle Ersun Yanal tarafından kadroya alınmadı. nbsp; Arsenal ise hafta sonu Fulham derbisindeki galibiyetin moraliyle sahada olacak. İngiliz ekibinin diğer bir güvencesi ise ön elemelerdeki istatistiği. Wenger'in takımı, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde hiç maç kaybetmedi.
STAT: Emirates
SAAT: 21:45
HAKEM: Carlos Velasco Carballo
FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Emenike, Moussa Sow
TEKNK DİREKTÖR: Ersun Yanal nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...