Arena'da Soma hüznü! Sahaya baret kakıp çıktılar...

Arena'da Soma hüznü! Sahaya baret kakıp çıktılar...

SPOR Haberleri

Maden faciası nedeniyle Galatasaraylı oyuncular maç öncesinde baret takıp, karartılan çıkış tünelinden sahaya çıktı.

Galatasaraylı futbolcular, Soma'da yaşanan maden faciasında yaşamını yitirenleri anmak için ısınma öncesi sahaya madenci baretleriyle çıktı. Türk Telekom Arena skorbordunda, bir madenci resmiyle birlikte, "Ne sarı, ne kırmızı. Her yer kömür karası" yazısı yer alırken, Zülfü Livaneli'nin "Nefesim nefesine" şarkısı eşliğinde ısınmak için sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcuların, madenci bareti taktıkları görüldü. Soma'da hayatını kaybedenlerin anısına kömür şeklinde resimlerle donatılan ve karartılan çıkış tünelinden kırmızı renkli madenci baretleriyle çıkarak, saha içinde toplanan sarı-kırmızılı futbolcular, baretlerinin üzerindeki ışıklar yanık olduğu şekilde bir süre beklediler ve daha sonra ısınma hareketlerine başladılar. Galatasaraylı futbolcular, maç öncesi sahaya, "Ne sarı ne kırmızı, her yer kömür karası" pankartıyla çıkarken, maden kazasında hayatını kaybedenler için de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.


nbsp;Arena'da Soma hüznü! Sahaya baret kakıp çıktılar...
nbsp;Arena'da Soma hüznü! Sahaya baret kakıp çıktılar...


"Yalnız değilsin"
Taraftarlar da Soma faciasını unutmadı. Arena'da, futbolcuların sahaya çıkış tüneli kömür resimleriyle kaplanırken, tribünlere de "Soma'nın acısı bizim acımız, yarası bizim yaramızdır", Soma kömür diyarı. Galatasaray'ın büyük taraftarı yanında", Şimdi senin için omuz omuza, yalnız değilsin Soma", Ayrıca, maç sırasında saha kenarındaki panolarda hiçbir reklama yer verilmezken, yalnızca maden kazasıyla ilgili mesajlar yayınlandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...