Arda’ya kapı açılmalı

Arda’ya kapı açılmalı

SPOR Haberleri

“Arda iyisiyle kötüsüyle zor bir süreç geçirdi. Hayatta herkes ikinci bir şansı hak eder. Bütün camia Arda Turan’ı kabul etmeli”

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’den Denizlispor maçı sonrası önemli açıklamalar. Tecrübeli hoca “Arda meselesinin yönetimle aramda bir kriz gibi gösterilmesinden dolayı son derece rahatsızım. Bahsettiğimiz kişi camianın ve kulübün yatırım yapıp emek verdiği birisi. Buradan ayrılırken de kulübe ciddi bir katkı sağlamış. Arda’yı iyisiyle kötüsüyle sevabıyla günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz ikinci şansı hak edecek şeyler yaparız. Hata yaparız bize de sahip çıkan ailelerimizdir” dedi.

Camia istemeli
Terim sonrasında “G.Saray değerleri ile yetişmiş bir Fatih Terim olarak Arda’ya ikinci şansı hak etmek güvenleri tekrar kazanmak ve bunun için ona bir şans kapısı açılmasından yanayım. Burada hatalarının bedelini ödemiş bir Arda var. Hatta ödemeye de devam ediyor. Arda konusu sadece teknik bir karar değil. Galatasaray camiası olarak bu yaklaşımla bakabilen taraftarımızın, camiamızın da talebi olmalı. Herkesin ortak kararı olmalı” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...