Arda'ya 4 milyon euro

Arda'ya 4 milyon euro

SPOR Haberleri

Arda Turan'a reddedilmesi güç bir rakam öneren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Atletico Madrid'i ikna etmenin yollarını arıyor.

Yabancı oyuncu sınırlaması ve yerli oyuncu piyasasının yüksekliği sebebiyle sadece Aurelien Chedjou ve Erman Kılıç'la kadrosunu güçlendiren G.Saray, transfer sezonunu iki isim daha alarak kapatmak istiyor. Başkan Ünal Aysal'la Londra dönüşü bir görüşme yapan Teknik Direktör Fatih Terim, Arda Turan ve sol bek transferi talep edince, yönetim yeniden harekete geçti. Arda'nın sarı-kırmızılı formaya yeniden kazandırılması için hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağını söyleyen Başkan Aysal, yıldız futbolcuya reddedilmesi güç bir rakam önerdi. Arda'ya maç başı ücretleriyle birlikte yıllık 4 milyon euro teklif eden Aysal, askerlik problemi sebebiyle Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmayan oyuncuyu G.Saray'a dönme konusunda ikna etti.
CARLINHOS YA DA M'BENGUE
Atletico Madrid'in inadını kırmak isteyen G.Saray, beklemeye çekildi. Bu konuda aceleci davranmak istemeyen yönetim, birkaç gün içinde İspanyol kulübünün kapısını 15 milyon euro artı Riera teklifiyle çalacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstereceği için Arda Turan'ı satmak istemeyen Atletico Madrid'i transfer mevsiminin bittiği 6 Eylül tarihine kadar bu konuda rahatsız edecek olan yönetim, en kötü ihtimalle yıldız futbolcuyu devre arasında renklerine katacak. Arda dışında bir alternatifi gündemine almayan G.Saray, sol bek konusunda ise Brezilyalı Carlinhos ile Toulosue'un Senegalli oyuncusu M'Bengue arasında bir tercih yapacak. Bu isimlerden birinin alınabilmesi için Riera ya da Elmander'in gitmesi bekleniyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...