Ardalı Atletico Alaçatı'ya geliyor

Ardalı Atletico Alaçatı'ya geliyor

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'de Simoene, milli yıldızımız Arda Turan, futbolcular Coque ve Juanfran, 5 Ağustos'ta Alaçatı'da LFP World Challenge etkinliğine katılacak.

Soma'da mayıs ayında meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin anısına 6 Ağustos'ta Galatasaray'la İzmir Atatürk Stadı'nda özel bir maç oynayacak Atletico Madrid'de Teknik Direktör Diego Simoene, milli yıldızımız Arda Turan, futbolcular Coque ve Juanfran, 5 Ağustos'ta Alaçatı'da LFP World Challenge etkinliğine katılacak. Yıldızlar, İspanya İhracat ve Yatırımların Teşviki Enstitüsü tarafından desteklenen proje kapsamında, Arda, Simoene ve diğer futbolcular soruları cevaplayacak.
Galatasaray'ın yabancı sıkıntısı
Sezona yeni hoca ve 4. yıldız hedefi ile çıkan Galatasaray'da gözden düşen yabancılar için formül aranıyor. Ancak İstanbul'da çalışmalara devam eden oyuncuların da ayrılmaya pek niyeti yok gibi görünüyor. Aldıkları yüksek ücretler yüzünden gitmek istemeyen Eboue, Dany ve Ontivero teklifleri reddedip Galatasaray'dan para koparmaya çalışıyor. 1 yıl daha sözleşmesi olan Eboue'nin 2.2 milyon avro, 2 yıllık sözleşmesi olan Dany'nin ise 2.4 milyon avronun peşine düştüğü öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...