Arda Turan'dan milli takıma duygulandıran konuşma

Arda Turan'dan milli takıma duygulandıran konuşma

SPOR Haberleri

Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maça saatler kala önemli gelişmeler yaşanıyor

Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı kader maçına saatler kala Ay Yıldızlı ekibimizin kampında da hareketli dakikalar yaşanıyor. Karşılaşma öncesi öğlen yemeği için toplanan milli takım futbolcuları, öncesinde Arda Turan'ın davetiyle toplantı salonunda bir araya geldi. Hollanda maçına sayılı saatler kala Arda Turan ve diğer Ay Yıldızlı futbolcular adeta galibiyet yemini etti. Arda Turan toplantı başlarken söz aldı ve düşüncelerini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Karşılarındaki rakibin hafife alınmayacak derecede zor bir takım olduğunu altını çizden Arda Turan sözlerini şöyle sürdürdü. "Türkiye bize bu akşam inanıyor. Uzun zamandır ülke olarak böyle başarılara açız. Ülkemize yakışan bir oyunla ve Allah'In izniyle bu karşılaşmayı kazanacağız. Benden büyük abilerime ve kardeşlerime bir kaptan olarak değil, bir Türk evladı olarak söylüyorum, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Bu sözler kampta büyük yankı uyandırdı. Oldukça motive oldukları gözlenen futbolcular, dün akşam da zaman zaman bir araya geldi ve rakip analizini yaptı. Toplantıda söz alan Volkan Demirel ise arkadaşlarına güvendiğini, Türkiye'nin bu galibiyete ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu maçın galibiyet primini hayır kurumlarına bağışlayacak çok arkadaşı olduğunu bildiğini söyleyen Volkan Demirel, galibiyeti ülkemiz için alacağız dedi.

Terim'den oyuncularına tebrik
Dün öğlen saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, daha önce de oyuncularının motiveye ihtiyacı olmadığını belirtmişti. Bu toplantıdan haberi olan Terim, özellikle Arda Turan'a teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...