Arda Turan'a çifte pres

Arda Turan'a çifte pres

SPOR Haberleri

Arsenal ve Liverpool, Atletico Madrid forması giyen yıldız futbolcu Arda Turan'ı transfer etmek için şimdiden yarışa girdi.

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, son iki sezonda gösterdiği süper performansla Avrupa'nın birinci sınıf takımlarının dikkatini çekmeyi başardı. nbsp;Yıldız oyuncuyu son dönemde özellikle Premier Lig ekiplerinin yakın takibe aldığı belirtiliyor. Arsenal ve Liverpool'un gözlemcilerinin, Arda Turan'ın forma giydiği milli maçları ve İspanya Ligi karşılaşmalarını mercek altına aldığı öğrenildi. Liverpool'a sempatisi olduğu bilinen ve röportajlarında da Premier Lig'de oynamak istediğini belirten Arda Turan, bir süre önce Atletico Madrid ile sözleşme yenilemişti. Sezon sonunda Arda'yı transfer etmek isteyen Liverpool ve Arsenal'in, milli futbolcumuz için büyük bir mücadele vermesi gerekecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...