Arda Turan Süper Lig şampiyonunu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Turan Süper Lig şampiyonunu açıkladı

SPOR Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesine katılan Arda Turan, Galatasaray’ın şampiyon olacağını açıkladı.

ÖZEL HABER - FERHAT KIZILTAŞ Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesine katılan Arda Turan, önemli açıklamalarda bulundu. Arda Turan, "Galatasaray’ın oyun gücünü inanıyorum. Şampiyon olacağız" dedi. Panenka penaltısı kaçıran İcardi'ye de değinen Turan, "Canımız yandı ama panenka atacak cesarete sahip bir oyuncuya sahip olmak büyük bir şey" ifadesini kullandı.

"TEKNİK DİREKTÖRLÜK HEYECAN VERİCİ BİR ŞEY"

Turan, "Oynatmak istediğim oyun kolay değil. Atletico Madrid’in savunmasını Barcelona’nın hücumunu almak istiyorum. Bunun için çok tekrar ve antrenman lazım. Çok çalışacağım. Teknik direktörlük heyecan verici bir şey" değerlendirmesinde bulundu.

"Senin bir oyuncun olsa neler söylemek isterdin?" sorusuna cevap veren Arda Turan, "Fatih hocanın bana söylediklerini söylerdim" dedi.

"İNANMADIĞIM TOPA VURMAZDIM"

Kendisine yöneltilen "Arda Turan futbolu maksimum seviyeye getirdi mi?" sorusuna cevap veren Turan, şu ifadeleri kullandı: "Topa sahip olma ve koruma beni üst düzeyde tutan şeyler oldu. Bir futbolcunun kendini bilmesi önemli. Ben inanmadığım topa vurmazdım.

Euro 2008'de Fatih hoca 'kim penaltı atacak' dedi, ben de o an 'ben atarım' dedim, panenka atacaktım ama zemin kuru olduğu için bari mahalle işi vurayım dedim, rezil bir penaltı attım."

"ARDA GÜLER Mİ ARDA TURAN MI?"

Arda Turan'a sorulan sorular ve tecrübeli ismin verdiği cevaplar şöyle:

Messi ile oynamak nasıl bir histi?

Bence dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. Felaket derecede takımdaş biridir. Arkadaşlarını yukarıya çıkarabilmesi en büyük özelliği.

Arda Güler mi Arda Turan mı? 

Teknik direktör olarak Arda Güler’i oynatırdım.

Arda Turan Süper Lig şampiyonunu açıkladı

"HAYATIMDAKİ EN MUHTEŞEM VE ÜZÜCÜ ANDI"

Arda Turan 2013-2014 Şampiyonlar Ligi Finali'nde oynasaydı farklı olur muydu?

Bence olurdu. Hayatımdaki en muhteşem ve üzücü andı. Bazen böyle... Belki hoca olarak kazanırım. Barcelona’ya gideceğim zaman da insanlar gülüyordu.

Arda Turan'ın Messi - Suarez ve güldürmesi

Aramızda forma değiştirme şakası olurdu. Ben de onlara şaka yapıyordum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...