Arda Turan sakatlığına rağmen o maçta oynayacak!

Arda Turan sakatlığına rağmen o maçta oynayacak!

SPOR Haberleri

Sağ uyluk adalesinde sakatlığı bulunan Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçında mutlaka oynamak istediğini açıkladı

A Milli Takımımız'ın kaptanı ve en büyük kozu Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçında mutlaka oynamak istediğini ifade etti.
Sağ uyluk arka adalesindeki ağrıları yüzünden kritik karşılaşmada forma giyip, giymeyeceği büyük merak konusu olan ay-yıldızlı futbolcu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın akşam takımdaki yerini alabilecek. Tedavisine yoğun bir şekilde devam edilen Arda'nın maçta oynamak istemesi, sakatlıklar yüzünden büyük sıkıntı yaşayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e de rahat bir nefes aldırdı.
Çek Cumhuriyeti ile çok önemli bir puan mücadelesine çıkacaklarının altını çizen Arda, "Bu maçta mutlaka oynamak istiyorum. Tabii ki Fatih hocamız buna karar verecektir ancak ben sahadaki yerimi almayı arzuluyorum. Çek Cumhuriyeti ciddi ve güçlü bir rakip, maçın bizim için ne kadar önemli olduğu da ortada. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız" ifadelerini kullandı.


'BİZ ZORU SEVERİZ'
Atletico Madrid forması altında oynadığı futbol ve attığı gollerle göğsümüzü kabartan Arda Turan, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı tamamen dolu ve kırmızı-beyaz renklere bürünmüş görmek istediklerini belirterek, taraftarları maça davet etti.
Ay-yıldızlı futbolcu, "Bu maçta taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Tribünlerin kırmızı-beyaz renklerle dolu olması bize bu zorlu maçta pozitif enerji verecektir. Seyircimizi maça bekliyoruz, onların bize 90 dakika destek vermesini istiyoruz. Sabırlı olsunlar, bizler zor günlerin takımıyız. Bu zorluğu da tribünlerle birlikte aşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...