Arda Turan İspanya'yı salladı

Arda Turan İspanya'yı salladı

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da Atletico Madrid, Rayo Vallecano'yu 4-2 mağlup ederken milli futbolcumuz Arda Turan 2 gol atarak maçın yıldızı oldu.

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 21. hafta mücadelesinde Milli futbolcumuz Arda Turan 'ın takımı Atletico Madrid, Rayo Vallecano deplasmanına konuk oldu. Nuevo Estadio de Vallecas'de oynanan karşılaşmayı Atletico Madrid 4-2 kazanarak zirve takibini sürdürdü. Mücadelede Atletico Madrid'in gollerini 9. dakikada David Villa, 30 ve 44. dakikalarda Arda Turan ve 74. dakikada Diego Costa kaydetti. Rayo Vallecano'nun 40. dakikada Viera ve 76. dakikada Larrivey ile bulduğu goller ise teselliden öteye gidemedi. Milli futbolcumuz Arda Turan, Rayo Vallecano ağlarına gönderdiği iki golle maçın adamı olurken bu sezon La Liga'da çıktığı 19. maçında gol sayısını da 3'e yükseltti.

Öte yandan Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Diego Costa, 2014 yılının ilk golünü atarak şanssızlığını kırmayı başardı. Ayrıca Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone, bu galibiyetle takımı ile La Liga'daki 50. galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından Atletico Madrid 54 puana yükselerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Rayo Vallecano ise 16 puanda kalarak ligin son sıralarından bu hafta da kurtulamadı.
Arda Turan İspanya'yı salladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...