Arda Turan için kritik süreç

Arda Turan için kritik süreç

SPOR Haberleri

Atletico Madrid, bırakmak istemediği Arda Turan'a yeni bir sözleşme sunmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın transfer döneminde geri döndürmek için uğraş verdiği eski kaptanı Arda Turan için kulübü Atletico Madrid yeni kontrat hazırlığında... Sözleşmesinin son iki sezonuna giren Arda'nın yıllık ücretine zam yaparak kontratı 2017 yılına kadar uzatmak isteyen İspanyol kulübü, taraftarın gözbebeği olan yıldız oyuncunun sezon sonunda düşük bir rakamla ayrılmasının önüne geçmek istiyor.Kontrat fesih bedeli 24 milyon Euro olan Arda'ya yıllık ücretini 2.3 milyon Euro'dan 3.5 milyona yükseltme teklifi getiren Atletico Madrid yönetimi, milli oyuncu bu teklifi kabul ettiği takdirde yeni kontrat fesih bedelini 40 milyon Euro olarak açıklayacak. nbsp;
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, bir hafta içinde yeni teklifini sunacak olan Atletico Madrid ile pazarlıkları sürdürürken, Galatasaray cephesi de bu görüşmeyi yakından takip ediyor. Arda'yı bu sezon yüksek maliyeti nedeniyle transfer edemeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise, milli oyuncunun kontratını uzatmaması halinde sezon sonunda Arda'yı 7 ya da 8 milyon Euro'ya yuvaya döndürme planları yapıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan A.Madrid Arda'yı 10 gün içinde ikna edip, yıldız oyuncunun değerinin altında takımdan ayrılmasının önüne geçmek peşinde. (Sabah)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...