Arda Turan için Galatasaray'a kötü haber

Arda Turan için Galatasaray'a kötü haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer gündeminin 1 numaralı gündem maddesi Arda Turan konusunda sarı kırmızılı takıma dev bir rakip çıktığı iddia edildi.

Galatasaray'ın yeniden yuvasına döndürmeye çalıştığı Arda Turan için Fransa'dan dev bir talip çıktı.İlk olarak İspanyol medya kuruluşu Cuatro'da patlak veren ve Fransa'da da geniş yankı bulan dedikodulara göre transferi noktaladığı iddia edilen Monaco'nun gizli bir operasyonla Arda Turan için Atletico Madrid'e teklifte bulunduğu iddia edildi.Geniş yankı bulan haberde Arda Turan için Monaco'nun 17 milyon euroyu gözden çıkardığı ve resmi teklifi de birkaç gün önce İspanyol ekibine ilettiği belirtildi.Kulübü satın aldığı günden bu yana istenen her futbolcuyu alan kulübün Rus milyarder sahibi Rybolevlev'in Atletico Madrid'li yöneticilerle bizzat temasa geçtiği de iddialar arasında.
G.SARAY, TERİM VE AYSAL ISRARLI AMA...
Geçtiğimiz sezon başı ve özellikle bu yaz döneminde Galatasaray ile Arda Turan'ın adı sürekli birlikte anılmış ve bu dedikoduları sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal da doğrulamıştı.Katıldığı her program ve yaptığı her konuşmada Arda Turan'ı Galatasaray'a döndürmeye çalıştıklarından bahseden Aysal, Atlatico Madrid kulübünün tüm ısrarlara rağmen Arda'yı bırakma niyetinde olmadığını ifade etmişti.Öte yandan teknik direktör Fatih Terim de Arda Turan'ı takıma döndürmek istemelerinin doğal karşılanması gerektiğini ve bu transfer için ellerinden geleni yaptıklarını da açıkça dile getirmişti.
MONACO, FALCAO'YU ATLETICO'DAN KOPARMIŞTI!
Transfer döneminin başında uzun uğraşların ardından Monaco, Rus milyarder Rybolevlev'in yoğun ısrarı ve kesenin ağzını açması sayesinde gol makinası Radamel Falcao'yu kadrosuna katmıştı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...