Arda Turan G.Saray'a, Burak Yılmaz Atletico Madrid'e

Arda Turan G.Saray'a, Burak Yılmaz Atletico Madrid'e

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, süper golcüsü Burak Yılmaz'ı isteyen Atletico Madrid'e şu teklifi yaptığı öne sürüldü, Arda Turan artı 5 milyon euro verin, tamam diyelim.

Arda Turan'a tekrar kavuşmak isteyen G.Saray'ın, ilginç bir planı devreye soktuğu iddia edildi. Falcao'yu satmanın planlarını yapan ve gözünü Burak Yılmaz'a diken Atletico Madrid'den teklif gelmesi durumunda, sarı-kırmızılılar İspanyol ekibinden eski yıldızları Arda'yı isteyecek. Sarı-kırmızılı kulüp Arda artı 5 milyon euro isteyerek Burak Yılmaz'ın transferine onay verecek. nbsp;G.Saray böylece geçen yıl 5 milyon euro vererek aldığı golcü nbsp;oyuncu sayesinde Arda'ya tekrar kavuştuğu gibi üste para da kazanacak. Ancak Arda'yı kadrosunda görmek isteyen Fatih Terim'in, nbsp;Burak'ın satışına ne diyeceği büyük merak konusu. nbsp;Ayrıca Burak'ın satışından Trabzonspor'a yüzde nbsp;25 pay verilecek olması, takas iddialarını zayıflatan nbsp;sebepler olarak görülüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...