Arda Turan göz yaşlarıyla veda etti... Taylan Antalyalı'dan kaptana duygusal mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arda Turan göz yaşlarıyla veda etti... Taylan Antalyalı'dan kaptana duygusal mesaj

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray’ın Kaptanı Arda Turan, futbolu bırakıp, bırakmamasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Futbolu bırakıyor muyum bırakmıyor muyum bilmiyorum. Eşim de bana sordu, ’oturup konuşacağız’ dedim. Belki bırakıyorumdur belki bırakmıyorumdur ama geriye dönüp baktığımda Galatasaray ile ilgili, Galatasaray taraftarına, Galatasaray camiasına herkese sonuna kadar hakkımı helal ediyorum. Herhangi bir üzüntü sıkıntıyla değil, inan bana. Neden? Çünkü üzüntüsüyle sıkıntısıyla zor bir yolculuktu ama çok güzeldi" dedi.

Galatasaray’ın Kaptanı Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte GS TV’de yayımlanan ’Sarayın Yıldızları’ programında konuştu

Takım arkadaşlarından gelen sürpriz mesajlar karşısında duygulanan Arda Turan, şunları söyledi:

"Videoda gördüğünüz takım arkadaşlarımı zaman zaman oğlum gibi, zaman zaman kardeşim gibi, zaman zaman en yakın arkadaşım gibi, zaman zaman ağabeyim gibi gördüğüm zamanlar olmuştur. Hepsi benim için çok değerli. Takım arkadaşlarıma Galatasaray ile ilgili zaman zaman aralarda hep ufak anektodlar veriyordum. Soyunma odasında yapmaları gerekenleri, örf adeti devam ettirmeleriyle ilgili. Çünkü ben UEFA Kupası döneminde oynamış olan oyuncularla oynadım, soyunma odasında onlarla olduğum için Galatasaray kültürünün ne demek olduğunu ve nasıl başarılı olduklarını hep bilirdim. Takım arkadaşlarıma da bunları anlatmaya çalıştım. Kariyerim boyunca hep bunu yapmak istedim. Milli takım içinde hep şunu söylerdim, bir gün buradaki son gününüz olabilir. Açıkçası veda olmamasına sevinmiştim gariptir belki ama. Çünkü buna dayanamayabilirdim. Özel bir şey olsun da istemedim. Futbolcular da insandır ellerinden geleni yapıyorlar. İnsanların ailelerini çocuklarını düşünmeleri veya maddi durumunu düşünmeleri Galatasaray’ı daha az sevdiği anlamına gelmez hiçbir zaman ki ben tam tersini yaptım, benim hep önceliğim Galatasaray oldu."

ARDA TURAN FUTBOLU BIRAKIYOR MU?

"Futbolu bırakıyor muyum bırakmıyor muyum bilmiyorum. Eşim de bana sordu, ’oturup konuşacağız’ dedim. Belki bırakıyorumdur belki bırakmıyorumdur ama geriye dönüp baktığımda Galatasaray ile ilgili, Galatasaray taraftarına, Galatasaray camiasına herkese sonuna kadar hakkımı helal ediyorum. Herhangi bir üzüntü sıkıntıyla değil, inan bana. Neden? Çünkü üzüntüsüyle sıkıntısıyla zor bir yolculuktu ama çok güzeldi. Sadece şunu istiyorum, insanlar benim Galatasaraylılığımı anlatmama izin vermesinler, gerek yok böyle bir şeye çünkü ben Galatasaraylıyım ve hayatım boyunca her davranışımda bunu gösterdim. Kardeşlerime de video için teşekkür ederim. Galatasaray elbet şampiyon olur, elbet kupalar kazanır ama dediğim değerleri devam ettirmeliler. Oradaki personele sahip çıkmalılar, altyapıdaki kardeşleriyle ilgilenmeliler, Galatasaray’da diğer branşlardaki kardeşlerini desteklemeliler. Galatasaray’ın mali durumunu, idari durumunu bir Galatasaraylı olarak takip etmeliler. Bir Galatasaraylı nasıl davranması gerekiyorsa her zaman öyle davranmalılar. Ben takım arkadaşlarıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Çok teşekkür ediyorum hepsine. Bilirler ki bir telefon uzaklarındayım, hayatımın neresinde olursa olsun. 1999 yılıydı ben Galatasaray kapısından içeriye girdim 7 Eylül’dü unutmuyorum 1999, bugün 2022’deyiz aradan geçen onca senedir ben Galatasaray’dan hiç ayrılmadım. Gittiğimde de Galatasaray’ın transferi ile ilgili başkalarıyla görüştüm. Galatasaray birini alacaksa o oyuncuyu aradım, Galatasaray birini düşünüyorsa o oyuncuyla konuştum ve Galatasaray altyapısındaki maçı takip ettim. Kendimi bildim bileli Galatasaray’da olduğum için, 1999-2022 çok uzun bir süre ve geçen bu zaman muhteşem mutlulukla geçen bir süreç. Ben Florya’ya vedalaşmaya da gitmedim şundan dolayı, gerçekten dayanamam. Çocuklara dayanabilirim ama personele dayanamayabilirim. Benim için çok kıymetliler, altyapıdaki oyunculara dayanamayabilirim. Her zaman Galatasaraylıyız her zaman Galatasaray’a hizmet edeceğiz, Galatasaray’ı dışarıdan sevmek de bir hizmettir. Hayırlısı."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...