Arda Turan: Çok zor günler geçirmiştim

Düzenleyen:
Arda Turan: Çok zor günler geçirmiştim

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Maçta sarı-kırmızılıların ikinci golünü atan takım kaptanı Arda Turan, karşılaşmanın ardından açıklamlarda bulunurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Karşılaşmanın ardından duygusal anlar yaşayan ve konuştuğu esnada gözleri dolan Arda Turan, "Çok mutluyum. Benim için çok anlamlı gol oldu. Galatasaray benim için çok şey anlam ifade ediyor. Kazandığımız için mutluyum. Maçı Florya'da kazandık. Hoca taktik dehası bir performans gösterdi. Pandemi dönemi bizim için dezavantaj. Taraftarımız bizim için büyük güç. Çok zor günler geçirmiştim. Bu gol çok iyi geldi" ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray formasıyla son golünü 18 Nisan 2011'de Manisa'da atan Arda Turan, böylece tam 9 yıl sonra Galatasaray formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Galatasaray, 2-1'lik galibiyetin ardından ardından ligde 16 puanla 3. sırada kendine yer buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...