Arda Turan attı Atletico coştu

Arda Turan attı Atletico coştu

SPOR Haberleri

İspanya Kral Kupası 4. Tur ilk maçında Sant Andreu, deplasmanına konuk olan Atletico Madrid, Arda'nın iki gol kaydettiği maçta rakibini 4-0'la geçti.

Atletico'ya galibiyeti getiren golleri 13 dakikada Raul Garcia, 20 ve 55. dakikalarda Arda ile 84. dakikada David Villa kaydetti. Bu sonuçla Madrid ekibi, 5. Tur yolunda büyük bir avantaj sağladı. İspanya Kral Kupası 4. Tur ilk maçında 3. Lig ekibi Sant Andreu ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Arda Turan'ın gol attığı maçta Atletico Madrid 4-0 kazandı. Zayıf rakibi karşısında maça hızlı başlayan Atletico Madrid, 13. dakikada Raul Garcia'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Milli yıldızımız Arda Turan, karşılaşmanın 20. dakikasında attığı golle skoru 2-0'a taşıdı ve bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdüren Atletico Madrid'de Arda Turan 56. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak skoru 3-0'a taşıdı. Karşılaşmanın 84. dakikasında David Villa, skoru belirleyen golü attı ve Atletico Madrid, rakibini 4-0 mağlup etti. Arda Turan ilk 11'de başladığı mücadelenin 79. dakikasında yerini Josuha Guilavogui'ye bıraktı. Bu mücadelenin rövanşı 18 Aralık Çarşamba akşamı oynanacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...