Arda Kardeşler nereli? Arda Kardeşler kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Kardeşler nereli? Arda Kardeşler kaç yaşında?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Trendyol Süper Lig’in 18. Haftasında oynanacak olan derbi mücadelesinin hakemi olan Arda Kardeşler ile ilgili detaylar merak edilmekte. Arda Kardeşler ile ilgili en çok Arda kardeşler nereli? Arda Kardeşler kaç yaşında? Arda Kardeşler’in derbi karnesi! Konu ve soruları araştırılmakta.

Trendyol Süper Lig’in 18. Haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler’in, nereli ve kaç yaşında olduğu derbi hakemi olarak açıklanmasının ardından futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, çok Arda kardeşler nereli? Arda Kardeşler kaç yaşında? İşte Arda Kardeşler’in derbi karnesi!

ARDA KARDEŞLER NERELİ?

Arda Kardeşler, 3 Ocak 1988'de Bursa'da doğmuştur.

ARDA KARDEŞLER KAÇ YAŞINDA?

1988 yılında doğan Arda Kardeşler, 35 yaşındadır.

ARDA KARDEŞLER KİMDİR?

3 Ocak 1988'de Bursa'da dünyaya gelen Arda Kardeşler, Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Eski Bursasporlu millî kaleci Eser Kardeşler'in oğlu olan Arda Kardeşler, kaleci Erce Kardeşler'in de kardeşidir. Hakemlik kariyerine 2009'da başlamıştır. İlk profesyonel karşılaşmasına 1 Eylül 2013'te çıkmıştır. 2015-2016 sezonundan itibaren Süper Lig'de görev almaktadır.

Arda Kardeşler nereli? Arda Kardeşler kaç yaşında?

İŞTE ARDA KARDEŞLER’İN DERBİ KARNESİ!

Arda Kardeşler, kariyerinde ilk kez Fenerbahçe - Galatasaray derbi mücadelesinde görev alacak. Kardeşler daha önce 8 Mayıs 2022 tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 1-1 berabere sona eren derbiyi yönetti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...