Arda Kardeşler ile Erce Kardeşler kardeş mi? Hakem Arda Kardeşler ile kaleci Erce Kardeşler akraba mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Kardeşler ile Erce Kardeşler kardeş mi? Hakem Arda Kardeşler ile kaleci Erce Kardeşler akraba mı?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakeminin Arda Kardeşler olduğu açıklandı. Hakemin belirlenmesiyle gündeme Arda Kardeşler ile Erce Kardeşler kardeş mi? Hakem Arda Kardeşler ile kaleci Erce Kardeşler akraba mı? soruları geldi.

3 Ocak 1988 yılında doğan Arda Kardeşler ile Hatayspor'da kaleci olan Erce Kardeşler'in arasındaki bağ merak edildi. Aynı soy ismine sahip olan ikili ile ilgili Arda Kardeşler ile Erce Kardeşler kardeş mi? Hakem Arda Kardeşler ile kaleci Erce Kardeşler akraba mı? soruları aratılıyor. İşte detaylar...

ARDA KARDEŞLER İLE ERCE KARDEŞLER KARDEŞ Mİ?

Eski Bursasporlu millî kaleci Eser Kardeşler'in oğlu olan Arda Kardeşler, kaleci Erce Kardeşler'in de kardeşidir.

ARDA KARDEŞLER KİMDİR?

3 Ocak 1988 yılında doğan Arda Kardeşler, Türk hakemdir. Bursa'da doğan Kardeşler, Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Hakemlik kariyerine 2009'da başladı. 2015-2016 sezonundan itibaren Süper Lig'de görev almaktadır.

ERCE KARDEŞLER KİMDİR?

14 Mart 1994 yılında Çanakkale'de doğan Erce Kardeşler, Hatayspor'da kalecidir. Futbol hayatına 3. Lig takımlarından Oyak-Renault'da başladı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...