Arda için birlik oldular!

Arda için birlik oldular!

SPOR Haberleri

Barcelonalı futbolcular, Arda Turan'ın oynatılabilmesi için kulüp yönetiminin İspanya Futbol Federasyonu'na başvuru yapmasını istiyor.

FIFA'nın koyduğu yasak nedeniyle yaz döneminde transfer ettiği Arda Turan ve Aleix Vidal'i ocak ayına dek oynatamayan Barcelona, sakatlıklarla boğuşuyor. Rafinha'nın ardından Andres Iniesta ve Lionel Messi'nin sakatlıkları, Katalan kulübünü zor durumda bıraktı.


Barcelona'nın son oynanan Sevilla maçında 2-1 yenilmesi, oyuncuları harekete geçirdi. İspanyol Sport gazetesine göre, Barcelonalı futbolcular Arda Turan'ın oynaması için İspanya Futbol Federasyonu'na baskı yapılmasını istiyor.


Arda'nın formda olduğunu vurgulayan gazete, milli futbolcunun Iniesta ve Messi'nin yokluğunda orta sahada ve hücumda kilit rol oynayacağını yazdı. Barcelona, daha önce bu sorunun çözümüyle ilgili FIFA'ya başvurmuş ancak olumsuz yanıt almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...