Arda Güler'in Real Madrid'le çıkacağı ilk maçın tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Arda Güler'in Real Madrid'le çıkacağı ilk maçın tarihi belli oldu

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Real Madrid'e transfer olduktan hemen sonra sakatlanarak sahalardan uzak kalan Arda Güler'in takımıyla çıkacağı ilk maçın tarihi belli oldu. Eflatun beyazlı taraftarlar genç yıldızı görmek için sabırsızlıkla bekliyor.

Fenerbahçe'den opsiyonlu olarak Real Madrid'e transfer olan ancak kısa sürede antremanda sakatlanarak taraftarı üzen Arda Güler'den sevindiren haber geldi. İspanyollar genç yıldızın dönüşü için net tarih verdi.

Marca'da yer alan habere göre Güler, Real Madrid'in 5 Kasım tarihinde Rayo Vallecano ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilecek.

Arda'nın sakatlığını tamamen atlattığı hatırlatılan haberde, oyuncunun fiziksel olarak da kadroya alınabilecek seviyeye eriştiği ifade edildi. 

Haberin devamında 18 yaşındaki futbolcunun antrenmanlardaki performansının da dikkat çekici olduğu ve çok iyi işler başarabileceği eklendi.

"10 GÜN ZAMANA İHTİYACI VAR" 

Ancelotti, milli yıldızın 10 güne maça çıkabilecek seviyeye geleceğini söylemişti. 

Ancelotti, geçen hafta oynadıkları Sevilla maçının öncesinde yaptığı açıklamada "Arda çok yetenekli ve çok yönlü bir oyuncu. Takımla çalışıyor, form durumu harika. Ancak sahaya çıkmak için biraz daha zamana ihtiyacı var. 10 gün kadar..." ifadelerini kullanmıştı. 

2 SAKATLIK BİRDEN YAŞAMIŞTI

Sezon başı hazırlık kampında dizinden sakatlanan Arda Güler ameliyat olmuş ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı. Daha sonra tedavi sürecinin atlatan ve idmanlara başlayan Arda Güler arka adalesinden sakatlanmış ve yaklaşık 1 ay süren bir tedavi sürecine başlamıştı.

Arda Güler, yaklaşık 10 gündür Real Madrid ile takım idmanlarına çıksa da henüz İspanyol devinin forması ile bir maça çıkamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...