Arda Güler'in canlı yayın heyecanı izleyenleri gülümsetti: Ne soracaksın abi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev deplasmanında rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, 17 yaşındaki Arda Güler'in performansı geceye damga vurdu. 1 gol bulan ve 1 asiste imza atan genç yeteneğin karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa vereceği röportaj öncesi yaşadığı heyecan sosyal medyada gündem oldu.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev deplasmanına konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe, kritk maçtan 2-0 galip ayrılarak grubu lider tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Karşılaşmaya damga vuran isim ise sarı lacivertlilerin 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler oldu.

ARDA'DAN 1 GOL 1 ASİSTLİK PERFORMANS

Karşılaşmanın 23'üncü dakikasında rakip kaleciden dönen topu tamamlayarak şık bir gole imza atan Arda, takımını 1-0 öne geçirdi. 45+2'de ise yaptığı asist ile Arao'nun topla buluşmasını sağladı ve istatistiklerine 1 asist yazdırdı. 1 gol 1 asist ile gecenin yıldızı olan Arda Güler'in performansı ile Fenerbahçe, grubu lider tamamladı.

CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTUNCA...

64 dakika sahada kalan Arda Güler'in maçtaki performansı kadar maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportaj da çok konuşuldu. 17 yaşındaki yıldızın heyecanı kameralara yansıdı. Arda Güler maç sonrası röportajında yayında olduğunu fark etmeyince ortaya izleyenleri güldüren görüntüler çıktı. Güler'in muhabire "Ne diyeceğiz, ne soracağız ağabey" dediği duyuldu.

"HERKES SENİ BEKLİYOR, HİÇ HEYECANLANMA"

Muhabirin Arda Güler'i "Herkes seni bekliyor. Hiç heyecanlanma" sözleriyle sakinleştirmeye çalışması da yüzleri gülümsetti.

Arda'nın bu anları sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...