Arda Güler'e Ronaldo'nun hocası tutuldu! Jorge Jesus genç yıldızın üzerine titriyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Arda Güler'e Ronaldo'nun hocası tutuldu! Jorge Jesus genç yıldızın üzerine titriyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin 17'lik yıldızı Arda Güler'e Cristiano Ronaldo'nun performans antrenörü tutuldu! Spor psikoloğu, diyetisyen, uyku koçu, mentör, yabancı dil hocası derken Fenerbahçe taraftarının göz bebeği futbolcu için bu kez de Jorge Jesus'tan bir hamle geldi.

Fenerbahçe taraftlarının üzerine titrediği genç yetenek Arda Güler'in gelişimi için her ayrıntı düşünülüyor. 

Süper Lig'de son oynanan Alanyaspor maçında tribünler 5-0'dan sonra Arda Güler diye bağırmış, teknik direktör Jorge Jesus ise sesler kesilince genç yıldızı oyuna sürmüştü.

Arda Güler'e az süre vermekle suçlanan Portekizli çalıştırıcı maçın basın toplantısında kendisini şu sözlerle savunmuştu:

"ARDA'NIN DEĞERİNİ BİLİYORUZ"

"Arda henüz 17 yaşında bir oyuncu. Herkes onu oynarken görmek istiyor. Ama hala tabii ki geliştirmesi gereken şeyler var. Fenerbahçe ile kıyasladığımızda milli takımda oynamak daha da zor. Onun şimdilik bunun için hazır olduğunu düşünmüyorum. Oyuncunun değerini biliyoruz. Adım adım öğrenmeli ve değiştirmeli kendisini. Fiziksel anlamda çok güçlü değil, topsuz oyunda çok hızlı değil. Geliştireceği şeyler var. Yaşı sebebiyle normal bunlar. Topla çok yetenekli bir oyuncu ama futbol sadece bu değil. Futbolda yeteneğin yanına eklenmesi gereken şeyler var. O da Türk Milli Takımı’nın geleceği olacak."

Arda Güler'e Ronaldo'nun hocası tutuldu! Jorge Jesus genç yıldızın üzerine titriyor

JORGE JESUS'UN RİCASIYLA GELİYOR

 

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun 17 yaşındayken birlikte çalışmaya başladığı bireysel performans koçu, Arda Güler için İstanbul'a gelecek. Portekizli çalıştırıcının Jorge Jesus'un özel isteğiyle bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Bu hocanın kısa süre içinde İstanbul'a geleceği ve Arda Güler'in fiziksel gelişimi adına genç oyuncuyla birlikte özel çalışmalar yapacağı bildirdi.

Jorge Jesus'un Arda Güler'le yakından ilgilendiği ve onun dünya yıldızı yapacak yolları yönetimle de konuştuğu gelen haberler arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...