Arda Güler'e rekor teklif! Dubai'de gerçekleşen görüşme basına sızdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Güler'e rekor teklif! Dubai'de gerçekleşen görüşme basına sızdı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Arda Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı. Türk Messi olarak anılan 18 yaşındaki yıldıza İngiltere Premier Lig'den talip çıktı.

Son haftalarda gösterdiği performansla kendine hayran bırakan Arda Güler'e teklif yağıyor. Daha önce Fransa, İspanya ve İtalya'dan talipleri olduğu iddia edilen Arda için bu kez İngiltere'den Newcastle United devreye girdi.

Football Insider'in haberine göre; İngiliz ekibinin yetkilileri Dubai'de Türk yıldızın ailesiyle bir araya gelecek. Geçtiğimiz yıllarda Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafından satın alınan Newcastle, Arda Güler'i transfer etmek için tüm imkanlarını zorlayacağı öğrenildi.

Arda Güler'e rekor teklif! Dubai'de gerçekleşen görüşme basına sızdı

FENERBAHÇE'DEN ARDA GÜLER PLANI

Yeni sezonda Arda Güler'i takımda tutmak isteyen Fenerbahçe'nin sözleşmede yazan serbest kalma maddeleriyle ilgili harekete geçmişti. Sezon sonunda 20 milyon euro bedelle serbest kalma hakkı olan milli oyuncuya yeni kontrat önermeyi düşünen Sarı-lacivertliler, şampiyonluk sevinci yaşamadan transfere izin vermek istemiyor.

Bu sezon 29 resmi maça çıkan Arda, 6 gol atıp, 4 asist yaptı. Jorge Jesus'un sezon başı az süre verdiği genç oyuncu, son haftalarda ilk 11'in değişilmez isimlerinden oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...