Arda Güler'den müthiş istatistik: Performansıyla mest etti

Düzenleyen:
Arda Güler'den müthiş istatistik: Performansıyla mest etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki futbolcusu Arda Güler, Slavia Prag maçında görev aldığı son 15 dakikada gösterdiği performansla taraftarları mest etti.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, forma şansı bulduğu karşılaşmalarda gösterdiği performansla izleyenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Genç yetenek, sarı lacivertlilerin Slavia Prag'a 3-2 kaybettiği maçta görev bulduğu son 15 dakikada alkışları topladı.

YİNE KATKI VERDİ

Karşılaşmanın 75'inci dakikasında Zajc'ın yerine oyuna giren Arda Güler, toplamda 21 kez topla buluştu. 12 pas deneyen ve hepsinde de başarı sağlayan 16 yaşındaki genç yetenek, 4 kez topla mesafe kat etti ve 3'ünü başarıyla tamamladı. 5 kere ikili mücadeleye giren ve 4'ünü kazanan Arda, 1 asist ve 2 gollük pas verdi. 

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki Antalyaspor karşılaşmasında gole ihtiyacı olduğu dakikalarda genç Arda oyuna girmiş ve kritik bir asist yapmıştı. Zajc'a asist yapan Arda, bu kez Avrupa'da Ferdi'yi besledi.

70 DAKİKADA 2 ASİST

Slavia Prag karşılaşmasında oyuna girerken taraftarlardan büyük alkış alan Arda, bu sezon toplamda 70 dakikaya yakın süre aldı ve ikinci asistini yapmış oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...