Arda Güler Madrid'de Türk yemeklerini özledi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Güler Madrid'de Türk yemeklerini özledi!

SPOR Haberleri

İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler ailesi ile birlikte Madrid'deki bir Türk restoranında yemek yedi. Arda, annesi, babası, kız kardeşi ve arkadaşları ile Madrid'in merkezindeki Bosforos Restoranı'nda bir araya gelerek, Türk yemeklerine olan özlemini giderdi.

İspanya'nın Real Madrid takımı, yeni sezon hazırlıklarına kulübün başkent Madrid'deki Valdebebas tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda, milli futbolcu Arda Güler de yer aldı.

18 yaşındaki yıldız akşam yemeğini ailesi ve yakınlarıyla birlikte Madrid'deki bir Türk lokantasında yedi. Arda, annesi, babası, kız kardeşi ve arkadaşları ile Madrid'in merkezindeki Bosforos Restoranı'nda bir araya gelerek, Türk yemeklerine olan özlemini giderdi.

https://twitter.com/realmadrid/status/1679105828530581504

DURU NAYMAN DA YEMEKTE

İstanbul'dan ayrılırken Arda'nın ailesiyle beraber İspanya'ya giden Duru Nayman, Madrid'deki imza töreninde kameralara yansımıştı. Yemekte Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Duru Nayman da bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...